On aika uudistua ja olla mukana muutoksessa.  

Kiireessä käy helposti niin, että keskittyy yhden asian tekemiseen ja unohtaa kaiken muun. Niin on nytkin käynyt. Olen nimittäin keskittynyt täysillä projektien tekemiseen eli asiakkaiden palvelemiseen, eikä siinä hässäkässä nettisivujen uudistaminen ole ollut päällimmäisenä mielessä.

Tänä päivänä on yhä tärkeämpää olla jämähtämättä paikoilleen. Tämän olen tiedostanut, mutta siihen se on nettisivujen osalta jäänyt, joten oli korkea aika ryhtyä toimeen. Edellinen sivujen uudistaminen tapahtui noin viisi vuotta sitten, joten aivan liian kauan päivittämisessä on kestänyt.

Vuodenvaihteessa koin mieltä pitkään hiertäneessä asiassa todellisen herätyksen ja päätin ryhtyä toimeen. Takaraivossa oli pitempään muhinut erinäisiä irrallisia ajatuksia siitä, minkä sisältöiset ja minkä näköiset halusin uusien sivujen olevan. Mitä enemmän annoin ajatuksille tilaa, sitä pidemmälle mielikuvissani sivujen rakentelu eteni. Mitään en tietenkään kirjoittanut ylös tai siirtänyt paperille. Ehkä pelkäsin, että se häiritsee luovaa prosessiani. Jossain vaiheessa tuli jo sellainen olo, että sivuthan alkavat olla valmiit, joten nyt vaan äkkiä kaikki paperille ja siitä pienellä heilautuksella ihan oikeiksi www-sivuksi.

Se ensimmäinen hetki kun istuin alas, tarkoituksenani siirtää useamman kuukauden tajunnanvirta silmieni eteen, ei ollutkaan niin juhlallinen kuin olin odottanut. Se oli itseasiassa todella latistava hetki, sillä kaikki tuntuikin yhtäkkiä kovin keskeneräiseltä ja sivujen realisoituminen hyvin kaukaiselta asialta. Olisiko sittenkin pitänyt matkan varrella kirjoitella asioita ylös ja edetä asiassa vähän suunnitelmallisemmin. Varmasti olisi, mutta sitä oli nyt tässä vaiheessa turha murehtia.

Otin siis uuden startin ja aloin kirjoittamaan. Pikku hiljaa rakenne alkoi kirkastua ja tekstiä kertyi. Täysin uudistuneet ja taatusti useammin päivitettävät sivut on nyt julkaistu. Minua kiinnostaa nyt todella paljon kuulla, mitä mieltä niistä olet. Kaipaan rehellistä palautetta.

Palaute annetaan anonyymisti, joten anna mennä äläkä säästele perusteluissakaan.

Toivottavasti ehdit käyttää muutaman minuutin ajastasi ja arvioida sivujen toimivuutta tästä.

Kiitos palautteestasi!

– Janne –