Toimintaympäristön jatkuva muuttuminen sekä tuloskeskeisyys kasvattavat esimiehiin ja johtoon kohdistuvia paineita. Muutos kuormittaa koko työyhteisöä ja erityisesti esimiehiä, koska heihin kohdistuu odotuksia niin johdon  kuin työntekijöidenkin taholta. 360° 360 esimiesarviointi - Media Clever Oy esimiesarviointi Tutkimme muutosta – 360° esimiesarviointi 360 palautearvioinnit 300x225esimiesarviointi tarjoaa tukea esimiehille ja johdolle henkilökohtaiseen kehittymiseen työssä. Palautearvioinneissa arvioitava henkilö saa palautetta ympäriltään eli alaisiltaan, kollegoiltaan, omalta esimieheltään sekä tarvittaessa tärkeiltä sidosryhmiltä. Lisäksi arvion kohteena oleva henkilö tekee itsearvion

Kysymyspatteristot ja raportin sisältö räätälöidään tilaajan kanssa yhteistyössä tai ehdotuksemme pohjalta. Tarjoamme asiantuntijapalvelun tulosten fasilitointiin, mutta tarvittaessa asiakas voi järjestää tulosten käsittelyvaiheen sisäisesti. Tulosten helppoon jakeluun voimme tarjota web-portaalin. Jätä yhteystietosi, niin olemme yhteydessä ja kerromme lisää.
Kysy lisää

Referenssi - Yliopinston apteekki: 360 palautearvionnit esimiesarviointi Tutkimme muutosta – 360° esimiesarviointi referenssi yliopinston apteekki 360 palautearvionnitVoin suositella kumppanuutta Media Cleverin kanssa 360 palautteiden tiimoilta. Yliopiston Apteekki vaihtoi 360 palautteiden työkalua ja kumppania vuoden vaihteessa ja nyt olemme iloinneet selkeistä raporteista, joiden pohjalta esimiehille on pystytty laatimaan napakoita kehittymisohjelmia.

Media Cleverin Janne Silvonen on palveluhenkinen, järjestelmällinen ja pitkämielinen yhteistyökumppani, jonka selkeä ja systemaattinen ote työstään pelastaa pulasta asioita unohtelevan asiakkaan. Lämmin kiitos hänelle.

Yliopiston apteekki: 360° – palautearvioinnit
Riitta Uhrman, henkilöstöjohtaja