Mitä teemme

Henkilöstölle suunnatut tutkimuspalvelut, kuten henkilöstötutkimukset (esim. työilmapiiri- ja työhyvinvointikyselyt), esimies- ja johdon arvioinnit (180/360-palautteet) sekä johtoryhmäarvioinnit ovat esimerkkejä palveluistamme.

Tarjoamme myös asiakas- ja markkinatutkimuksia. Pystymme vastaamaan myös haastavampiin tutkimustarpeisiin, joista esimerkkinä vuosittain toteutettavat suomalaisen musiikkiviennin sekä kirjallisuusviennin markkina-arvotutkimukset.

Miten erotumme

Erilaisten tutkimustuotteiden ja valmiiksi paketoitujen palvelujen sijasta tarjoamme asiakkaillemme ratkaisujaSatojen tutkimusprojektien tuomalla varmuudella ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa. Kuuntelemalla ja kysymällä perehdymme asiakkaan ongelmaan tai tarpeeseen ja tunnistamme tarvittavan tiedon sekä tarvittavat toimenpiteet. Me osaamme kertoa mitä kannattaa kysyä, miten ja keneltä.

Haluamme tarjota enemmän vähemmällä aineistomäärällä. Jalostamme kerätyn tutkimusaineiston visuaalisesti 39492448_s tutkimus Luotettava tutkimuskumppani 39492448 s 300x265sekä informaatioltaan asiakasta parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Emme tarjoa tulosraportteja ”bulkkitavarana”, vaan räätälöityinä esityksinä, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota keskeisimmän tiedon havainnolliseen esittämiseen sekä selkeyteen. Emme vierasta aineiston perusteella johdettavien päätelmien tekemistä ja kirjallisten analyysien tuottamista. Vaikka koneet tekevät suuren osan työstämme, ne eivät ole pääosassa: tulosten analysointi ja niiden havainnollistaminen vaativat inhimillistä kykyä lukea ja ymmärtää dataa.

Jos haluat mieluummin asioida ison organisaation kanssa, emme ehkä ole etsimänne. Pienenä toimijana pystymme tarjoamaan palvelumme erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Jos arvostat kumppanissasi yrittäjämäistä palveluasennetta sekä joustavuutta ja ennen kaikkea parasta osaamista, ota yhteyttä Media Cleveriin.

Keitä palvelemme

Asiakaskuntamme koostuu erikokoisista ja eri toimialoilla toimivista yrityksistä, säätiöistä, yhdistyksistä sekä kunnista ja kaupungeista. Asiakkaidemme toimialoja ovat mm. rahoitus, rakentaminen, teollisuus, ICT, terveydenhoito, konsultointi, koulutus, markkinointi, juridiikka, peliteollisuus sekä kulttuuri ja viennin edistäminen.

Henkilöstömäärältään suurimmat asiakkaamme ovat, tuhansia työllistävät kunnat ja kaupungit. Myös yrityspuolen asiakkaistamme löytyy yli tuhannen työntekijän organisaatioita. Iso osa asiakkaistamme on asiantuntijayrityksiä, jotka työllistävät 30–200 henkilöä.

Valtaosa asiakassuhteistamme ovat hyvin pitkäkestoisia. Joukossa on myös asiakkaita, joiden kanssa yhteistyö on jatkunut Media Cleverin perustamisesta lähtien. Pitkään jatkuneet asiakassuhteemme ovat erinomainen mittari kertomaan, miten olemme onnistuneet asiakkaidemme palvelemisessa ja oman toimintamme kehittämisessä vuosien varrella. Onnistuminen asiakassuhteidemme hoitamisessa perustuu korkeaan osaamiseen, luottamukseen sekä oikeanlaiseen palveluhenkeen. Me tarjoamme tutkimusalan huippuosaamista ja toteutamme projektit ajallaan sekä sovitusti.

Tutustu joidenkin asiakkaidemme kommentteihin palveluidemme laadusta, klikkaamalla alla olevasta kuvasta tai tästä.

tutkimus tutkimus Luotettava tutkimuskumppani media clever referenssi logot