Asiakaskuntamme koostuu erikokoisista ja eri toimialoilla toimivista yrityksistä, säätiöistä, yhdistyksistä sekä kunnista ja kaupungeista. Asiakkaidemme toimialoja ovat mm. rahoitus, rakentaminen, teollisuus, ICT, terveydenhoito, konsultointi, koulutus, markkinointi, juridiikka, peliteollisuus sekä kulttuuri ja viennin edistäminen.

Henkilöstömäärältään suurimmat asiakkaamme ovat, tuhansia työllistävät kunnat ja kaupungit. Myös yrityspuolen asiakkaistamme löytyy yli tuhannen työntekijän organisaatioita. Iso osa asiakkaistamme on asiantuntijayrityksiä, jotka työllistävät 30–200 henkilöä.

Valtaosa asiakassuhteistamme ovat hyvin pitkäkestoisia. Joukossa on myös asiakkaita, joiden kanssa yhteistyö on jatkunut Media Cleverin perustamisesta lähtien. Pitkään jatkuneet asiakassuhteemme ovat erinomainen mittari kertomaan, miten olemme onnistuneet asiakkaidemme palvelemisessa ja oman toimintamme kehittämisessä vuosien varrella. Onnistuminen asiakassuhteidemme hoitamisessa perustuu korkeaan osaamiseen, luottamukseen sekä oikeanlaiseen palveluhenkeen. Me tarjoamme tutkimusalan huippuosaamista ja toteutamme projektit ajallaan sekä sovitusti.