Satojen tutkimusprojektien tuomalla varmuudella ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa. Kuuntelemalla ja kysymällä perehdymme asiakkaan ongelmaan tai tarpeeseen ja tunnistamme tarvittavan tiedon sekä tarvittavat toimenpiteet. Me osaamme kertoa mitä kannattaa kysyä, miten ja keneltä.

Haluamme tarjota enemmän vähemmällä aineistomäärällä. Jalostamme kerätyn tutkimusaineiston visuaalisesti sekä informaatioltaan asiakasta parhaiten palvelevaksi kokonaisuudeksi. Emme tarjoa tulosraportteja ”bulkkitavarana”, vaan räätälöityinä esityksinä, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota keskeisimmän tiedon havainnolliseen esittämiseen sekä selkeyteen. Emme vierasta aineiston perusteella johdettavien päätelmien tekemistä ja kirjallisten analyysien tuottamista. Vaikka koneet tekevät suuren osan työstämme, ne eivät ole pääosassa: tulosten analysointi ja niiden havainnollistaminen vaativat inhimillistä kykyä lukea ja ymmärtää dataa.

Jos haluat mieluummin asioida ison organisaation kanssa, emme ehkä ole etsimänne. Pienenä toimijana pystymme tarjoamaan palvelumme erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Jos arvostat kumppanissasi yrittäjämäistä palveluasennetta sekä joustavuutta ja ennen kaikkea parasta osaamista, ota yhteyttä Media Cleveriin.

Kysy lisää palveluista ja hinnoistamme